you are so fucking perfect

2012-01-26 16:35:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tjena, Hallå, Hej i vinter mörkret!

Snö nu?! Det är väl sisodär 3 månader för sent? nej.. usch, jag vill verkligen bara att snön och kylan ska försvinna! Jag längtar till sommaren, men jag vill ändå inte gå ur grundskolan... och det gör jag ju till sommaren.. hmm.. Det känns helt sjukt, från när jag börja i 6an till nu har det bara gått fortare och fortare för varje år. SJUKT! men men jag ser fram emot gymnasiumet!
Skolan idag har vart riktigt segt.. jag har vart sååå trött! Idag är det tränings vila för min del, skööönt! det blir en slapp kväll med Carolina, eftersom hon ville ses. Men vi får se vad som händer.
Imorgon är det fredag och Södertälje-Troja/ljungby möter varandra, så det blir att gå och kolla!
VIKTIGT
P&K
- "om en stjärna tändes varje gång jag tänkte på dig, skulle natten vara lika ljus som dagen. "

Innebandy uttagning på Igelsta - CHECK !!

2012-01-24 16:27:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej gott folk!
Min helg har vart helt toppen bra. Jag spenderade min helg tillsammans med min kära vän Lina, som jag nämnde i mitt tidigare inlägg + att jag spelade match med Flickor B mot ONYX, Vi vann med 4-0. grymt!
Sen var det bara att åka hem till södertälje och spela D2B match mot ONYX, Vi vann med 3-1. Grymt !
På söndagen hade jag D2A match i flen, det gick inte helt i vår väg kan man säga.. Men Kämpade och kriga till sista sekunden. Matchen slutade med förlust 6-4, inte helt rättvist, men men..
Måndag: var jag hemma ifrån skolan, det var en liten ta igen dag. Jag har en hals som har svullnat upp och gör grymt ont.. inte alls bra.... kryakryakrya, JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK!
Idag var jag på Uttagning för innebandy på igelstavikens gymnasium. Det var rikigt roligt. Vi kämpade och slet. Trotts min hals gick det relativt bra!
Min dag har sett ut såhär, fullspäckad dag, från början till slut.
08.45 - 09.00 - Samling i Östertäljehallen.
09.00 - 10.45 - Innebandy träning - riktigt rolig och gick riktigt bra!
11.00 - 12.00 - LUNCH
12.00 - 13.05 - Fystester -
13.05 - 15.30 - Duschning + Intervju
15.30 - SLUT
nu har jag precis kommit hem, jag  har missat O.C.. fuck!! Men jag får se om jag hittar avsnittet på näte. hoppashoppas!
Ikväll blir det en slappis kväll. Jag ska gå upp till carolina och se om jag kan få låna O.C säsongerna, Jag MÅSTE se dom! Jag rekomenderar verkligen det pogramet det går på kanal 5 varje mån-fre 15.05-16.05.
Ha en mysig kväll i januari mörkret.
kyssss

Dö ung och lev som en kung!

2012-01-20 16:54:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhej,
Äntligen fredag igen! Tänk att det alltid är lika skönt att sluta skolan på fredagar och veta att det är 2 lediga dagar som väntar.
Om ca 30 min ska jag gå och möta Lina som kommer med tåget från strägnäs. Ikväll har vi planerat att gå på hockey match i scaniariken, SSK-Bofors IK. När den är klar får vi se vad vi hittar på, Vi ska ut och träffa mina kära pojkar och flickor har jag fått order om. Vi får se... Wooopwooop!!
Ha en toppen fredag kväll för det tänker jag ha!
- Lev livet medans du kan, Dö ung och lev som en kung !
Puuuss

18-19 januari 2012

2012-01-19 17:31:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hallå där!

Igår onsdag var jag på thomasgymnasiet.. Det var inte speciellt roligt, men det var kul att träffa på Felicia, Emilia, Kevin, Rasmus, Emil och några fler. Dom verkar ha det toppen där, riktigt kul att se hur dom har det på sin nya skola! När jag kom hem gick jag och träffade Min fina Stephanie, Vi hade super trevligt. Vi hade mycket att prata om. Jag har verkligen saknat henne! Senare på kvällen var det fys+träning med innebandyn, första halvtimmen var katastrof.. Jag var så tung i benen efter hela helgen, måndags och i tisdags.. Men efter det kom jag igång och det gick riktigt riktigt bra! det var riktigt kul att spela, allt gick som jag ville. Yeeay!
Idag fick jag sluta ca 30 min tidigare, så jag var hemma vid 15.15, sköönt! Då satte jag mig med ett glas te och kollade på O.C. Det var ett riktigt tungt och sorgligt porgam idag, Men gud så bra det är.. galen i det!
Jag har äntligen ledigt ifrån allt tränande, såå skönt att få ha en dag utan träning och bara softa. Jag måste säga att johan och alex är helt sjuka...! Undra vem det är som behöver använda kondom Johan?! ...
Nu när jag sitter här och det spelas mange bjuder ur högtalarna och jag kollar ut har det börja tok snöa ute... usssch! Jag vill verkligen inte ha snö nu.. Det skulle ha kommit för läääänge länge sen om det skulle komma.. men men.
Ha en trevlig kväll, Puss !

Uttagning inför skollaget 2012

2012-01-17 19:20:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejhej. Hoppas allt är bra med er!
Den här första veckan i skolan har vart helt katastrof !! Jag tror att jag har haft den riktiga ämnens läraren i totalt 3 ämnen resten har jag haft vikarie... arbetet i So/Eng ska in om 1 vecka.. och vi har inte ens kunna börjaa.. hur seriöst är det. Åhhh.. Jag lackar fan! Men men.. det är bara hålla min och kämpa kämpa.
Från det jobbiga till det roliga..
Idag var det skollags uttagning, Det gick faktiskt helt okej. Innan fredag ska det vara klart, ohhh.. nervöst!! Men det går nog bra!
Imorgon ska min klass och E klassen dra till thomasgymnasiet på besök.. tagga!!
puss&kram
amanda

En gång stjärna ALLTID stjärna! ♥

2012-01-16 22:49:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


7 september 2011 -  ett datum jag aldrig glömmer..
Världens bästa person att se upp till, både på och utanför planen. En tapper krigare, som så många älskar. Sveriges bästa hockeymålvakt genom tiderna. Legend!
Nog för att du lämna jorden... Men våra hjärtan lämnar du aldrig.
All kärlek & Respekt åt dig!
En man aldrig glömmer.
Nr 1 - Stefan Liv
STEFAN LIV !!
En säsong i ett främmande land
som skulle startat men inte i brand
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan ...Liv

Nu minns alla skotten du tog
fast plocken din i marken slog
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv

I varje match gav du allt
Och vår kärlek hade du tusenfallt
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan ... Liv

Sorgsna ögon följer din sista färd
du var för oss så mycket värd
Vi saknar Stefan liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv

Jönköping Huskvarna var din stad
världen ville ha dig med
om du ändå hade försovit dig
vi saknar Stefan Liv
oh. oh, vi saknar Stefan .. Liv

Matchen står och väger, det är hårt
Stefan ropar "Jag tar den!"
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv

Ännu ett skott och ännu en fajt
Du kämpar vig som en tiger
Och kniper den
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv

Klockan tickar och matchen snart slut
oss saknas du
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv
Vi saknar Stefan Liv
oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv

oh, oh, vi saknar Stefan .. Liv

Linn & Jag = Styrka/fys Idrott = Köttaaaaa!

2012-01-16 16:18:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


tjenatjena.
Måndag igen då.. Usch, jag tycker verkligen att helgerna går för fort! Eller, inte bara helgerna, det har redan gått 3 veckor sen nyår.. sakna ner lite... eller vad tycker ni?
Min helg har sett ut såhär,
Fredag: Hemma kväll med familjen, riktigt mys!
Lördag: Hade match med D2b, gick riktigt bra! på kvällen ute och träffade Hanna, Eddie, Johan & Emma. Riktigt roligt!
Söndag: Soft dag, sedan match med D2a, riktigt grym match!
Idag hade vi styrka/fys på idrotten, det gick riktigt bra. Jag kämpade med finaste Linn! Vi kämpade på alla 28 stationerna 110% i 50 sek på varje. Ganska lagom tid.
Nu håller jag på att packa och byta om för innebandy träning, Riktigt taggad!
Nu kör vi!
ha en trevlig måndag kväll.
puss!

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending

2012-01-15 15:26:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


- Du är den jag tycker om, den jag gärna visar upp för hela världen och visar att du bara är min.
jag älskar dig!

Mexico - klart mitt livs bästa upplevelse ! 22 december 2011 - 6 januari 2012

2012-01-13 18:20:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Onsdag kvällen Träffar vi dom vi ska åka med på arlanda hotell, Inga-Lill, Larsa, Joakim, Jessika & Jonnie. Vi åt god mat och bara tog det lungt inför morgondagen.
Vi gick jag upp 04.00 för att hinna äta frukost för att sedan ta bussen till arlanda ifrån arlanda hotell som jag bodde på över natten. 06.00 skulle allt vara in checkat. Planet lyfte 07.25 och då väntade underbara 12 h och 45 min på flygplanet. Väl framme var det underbart, vi möttes utav den varma lite fuktiga luften och den starkt lysande solen på den blåa himmlen. klockan var då ca 15.00 där.
Vi tog oss till bussen som skulle ta oss till vårat hotell, det tog ca 1 h.
När vi väl var på hotellet var klockan ca 16.00, vi tog oss till rummet lämnade väskorna och sedan gick jag och jessika på upptäcktsfärd. Allt var så enormt fint, skönt och klart underbart! Äntligen i méxico!

Jag och Jessika gick upp vid ca 07.45 för att  bege oss till gymmet för att träna innan det var dax att gå och äta frukost och kila ner till stranden för att sola, bada och vara med på aktiviteterna hotellet hade varje dag. Det gjorde vi varje dag för att hålla oss i form :)
På kvällen gick vi och åt vi ca 19.00 tiden, det var buffé. Faktiskt helt okej mat. Efter det var det lite chilltid innan teatern/musikal börja. Dom hade varje dag en ny teater/musikal. det var riktigt riktigt awesome!
Första 4-5 dagarna tog vi det lungt var på hotellet, stan och sola, bada och mådde riktigt gott. Det var omkring +35 grader varje dag. Ingenting att klaga på direkt !
Vi firade jul, med  lite mys på en fin resturang. Det var super bra mat där. Tomten kom på en flotte på havet, det var en lite annorlunda jul, men helt klart den bästa!
Vi åkte på en utflyckt, till ett utav världens 7 underverk. Det var riktigt intressant faktiskt. Chitchen Itza heter det. Vi åkte också till ett ställe som hette Tulum, det var också väldigt coolt och intressant. Man förstår verkligen inte hur maya-folket kunde bygga allt det där. Maya-folket är alltså urbefolkningen i méxico.
Dagarna gick, man sola, bada, drack drinkar, festa, skratta och bara levde livet.
Nyår kom, och vi firade nyår 2 gånger med hotellet, Ha, slå det ni ;) Vi firade en gång kl 17.00 tack vare att Europa ligger 7 timmar före México så var klockan 00.00 hemma och självklart var det en mega stor fest när klockan var 00.00 i México. det var fest från 20.00 och hela natten. Det var så häftigt!
Jag lärde även känna folk där, vilket gjorde allt så mycket roligare, Martin, Ichel, Eduardo, Piera, Christel, Martina, Memo, Man blev nästan som en familj med dom. Jag saknar dom och México såååå grymt mycket!
Jag skulle så gärna åka tillbaka och kanske till och med tänka mig att bo där några år, så himla bra var det!
När vi skulle åka hem blev det kaous... Jag ville verkligen inte åka hem men samtidigt så ville jag det.. Jag trivdes så bra att bo, leva där. Jag har nog aldrig haft så roligt som under dom 2 veckorna.
Det vart massa farväl kramar, tårar och massa saknader.. :( Jag SKA tillbaka och träffa dom.
Bilder kommer, när jag kollat igenom alla bilderna!
In my heart, In my soul - México- Playa del carmen! ♥
Jag kommer tillbaka.

Hoppas att ni har haft ett lika underbart jul & nyår som jag har.
Vi hörs, puss&kram
/ Varma kramar Amanda!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu