DJ18- Vidare

2011-10-30 23:24:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår Lördag var det spel om att gå vidare i DJ18- SM..
Det gick super bra, VI GICK VIDARE !! Massa kärlek till er tjejer!

Idag, Söndag började dagen med match som jag nämnde tidigare.. Det gick sådär.. Förlorade med 6-5.. Men det är inte riktigt rättvist.. För dom hade bara tur.... usch hatar sånna matcher !!
Senare på kvällen hade vi tjejer i klassen tjejkväll, vi gick ut och åt och hade trevligt. Bilder kommer senare.
Efter vi vart ute och ätit drog jag och träffade min bästavän carolina och sebastian. Hur mysigt som helst!

jaja.. Nu ska jag gå och sova, Imorgon blir det att träffa carolina och sebastian. Kärlek.

Puss, Godnatt !

en ny start..

2011-10-28 17:07:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hejsan allihopa!
Nu var det ett bra tag sen jag var inne och bloggade.. Men jag har haft så mycket nu på sista tiden.
Nytt umgänge, nya möjligheter och ett roligare liv.
Jag fick idag höstlov, vilket är så jävla underbart! som jag längtat, och nu.. 9 dagar ledighet, sovmorgon, sena kvällar, fest, träningar m.m... kan det bli bättre?! Nej, jag har faktiskt allt jag vill ha i mitt liv nu. Jag är helt underbart lycklig, glad och mår suveränt!
 
Ikväll blir det att gå ut med mina älskade tjejer Hanna, Beccie, Stephanie och självklart johan, jonte, alfred, dennis, fredrik, och en massa andra underbara människor! Wooop Wooop !!

Imorgon 08.00 bär det av mot 18-SM ( Sverige mästerskap för 18 åringar ) i Kumla.. segt.. Men fan vad vi ska kötta brudar! Det är nu det gäller, vi tar oss vidare, det VET jag!
Kom igen nu telge brudaaar!

På söndag blir det match mot mitt gamla lag nykvarn, det ska bli riktigt roligt, men samtidigt känns det så sjukt skumt att möta tjejerna jag alltid spelat med.. Vi började spela tillsammans när vi var ca 8 år och har alltid vait ett och samma lag fram till förra året.. Då många av oss slutade och jag gick till en annan förening för att få en ny och bättre utveckling, för att jag ska kunna gå vidare i och med min karriär som innebandy spelare.
Jag saknar er tjejer. Det är ni som alltid kommer att leva kvar i mitt hjärta, Så mycket roligt som vi har upplevt tillsammans, alla minnen, alla stora vinster.. Vi var oslagbara det går bara inte att glömma! Ni är så jävla underbara allihopa! BIG LOVE !
Men nog med detta.. Efter matchen blir det att möta upp beccie och hanna, för att gå hem till beccie så vi hinner göra oss klara inför kvällen. Kvällen bjuder på att gå ut med tjejerna från klassen. trevligt trevligt!

Nu ska jag gå och möta upp Hanna för att sedan dra sig hem till beccie där steff oc beccie väntar på oss..
Puss, Big love ♥ Amanda


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu