torsdag 15 december 2011

2011-12-15 18:49:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej kära läsare!
På senaste tiden har jag haft fullt upp med både innebandyn, plugg och lucia. Juste, jag har även glömt att berätta att Ida Åslund blev Nykvarns första Lucia, Jag blev 1 tärna och det är jag super glad över!
i tisdags vart det lucia, vilket betydde att jag skulle gå 5 luciatåg. Vilket var super roligt!
Jag skulle vara i skolan senast 07.00 för genrep.. det första började ca 09.45
det andra började ca 10.30 på lugnet, det var lite speciellt att vara där och sjunga..
det tredje började ca 11.30 på frivilligcetralen, det var väldigt trångt där, men det gick bra det med!
sen från ca 12.00 var jag ledig fram till kl. 15.00 då jag hade samling i nykvarnskyra i centrum för att vid 4 ha luciafirande utomhus i centrum. det var rikigt roligt synd bara att det var storm och man förs som bara den.
Jag har alltid vela så där i ett luciatåg ända sen jag var liten.. har jag tänkte.. När jag blir så stor ska jag också stå där! Och se... Det gjorde jag också.
ca 16.30 var det slut och jag åkte hem och åt snabbt för att sedan bege mig ner till turingekyrka där vi skulle ha vårar sista luciafirande. Det var det häftigaste jag någonsin har vart med om i mitt liv. Hela kyrkan var full, och tillochmed över full, så det var full proppat! Det var tillochmed så att vi var tvugna att skicka hem folk som inte fick plast.. Det var jätte fin verkligen!!
Alla luciatåg blev så grymt bra, rotary som har tagit tag i det hära med nykvarns lucia och alla som vi var och firade hos är jätte nöjda oh stolta över oss. Det här är verkligen någonting jag alltid kommer att minnas!

Nu är det bara 7 dagar kvar!!
Nu kommer lite blider ifrån luciatåget i turingekyrka:

3 december 2011

2011-12-03 18:01:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godkväll kära bloggläsare!

Imorse gick jag upp ca 08.40, jag åt yoghurt med flingor, gjorde jag mig iordning för att hämta upp Lina som kom med tåget, Vi drog direkt till vackstanäs som hade öppethus. Gud vad jag verkligen vill gå på det gymnasiet!
Efter vi hade vart där en stund drog vi hem till mig och åt lite.. Sedan var det bara att dra på match mot strägnäs i strägnäs.
Vi vann med 6-5. Så grymt bra spelat utav alla som var med. Det var verkligen en riktigt spännande match!
Vi är på gång nu tjejer. Fyra placeringar upp i tabellen idag, det känns riktigt bra! Nu tycker jag att vi fortsätter med farten och spelet vi har fått igång nu. telge bruuudar!♥

Kvällen kommer jag att spendera med min fina Carolina, sen får vi se om vi träffar några andra eller om det blir en myskväll med film. Vi har inte riktigt bestämmt oss ännu. Jag hoppas på att det blir en myskväll.. Usssch, det regnar och blåser.. tycker inte om!
Imorgon får vi se vad som händer, får se om det bara blir en lung dag hemma.. Men iaf så har jag fotbollsträning imorgon kväll. Det ska bli super roligt, vi har fått en ny tränare! :)
Bara 18 dagar kvar... Sen är det bara Sola & Bada! Det ska blir grymt skönt!
Ha en trevlig kväll!
Puss

Lillhagaskolan klass 9D ♥

2011-12-02 20:34:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ni är världens bästa klass!
Ni gör skoldagen rolig.
Massa kärlek till er!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu